Moč pozitivnega mišljenja

///Moč pozitivnega mišljenja

Moč pozitivnega mišljenja

moc pozitivnega misljenjaMisli so del našega okolja kot zrak, ki ga dihamo; z njimi obarvamo vzdušje okrog sebe, vplivamo nase in na druge. Misli imajo resnično moč.

Načelo pozitivnega mišljenja se danes uporablja na številnih področjih življenja: od trgovine, zdravja, športa, vzgoje otrok pa vse do psihologije in marketinga. Misliti pozitivno je “in”.

Toda kako uvesti pozitivne spremembe v življenju? Je dovolj, če vsak dan izgovorimo opogumljajoče afirmacije ter se tako rešimo negativnih misli in vseh težav?

Mnoge tradicije so priznavale pomembnost pozitivnega mišljenja. To se nanaša na tisto trajno in duhovno v nas, kar ni odvisno od okoliščin zunanjega sveta. Okoliščin ne moremo spremeniti, lahko pa spremenimo svoj odnos do njih.

Odziv z dobrim razpoloženjem je vedno veljal za odraz notranje moči človeka. Pozitivno mišljenje je ključ do vedrega filozofskega odnosa do življenja.

Predava: Andrej Praček

Najava dogodkov:

[add_eventon_list hide_past=”yes” show_year=”yes” etc_override=”yes” add_eventon lang=”L1″ event_type=”163″ show_upcoming=”5″ number_of_months=”2″ accord=”yes” show_et_ft_img=”yes” hide_empty_months=”yes”ux_val=”3″]

Tematska predavanja|