Foto-natečaj

[vc_row][vc_column][vc_column_text]V marcu 2016 se je odvil naš fotografski natečaj na temo prebuditve. Mesec je kar cvetel in brstel ter z vseh strani ponujal prizore prebujajoče se narave. Nekateri ste jih tudi ujeli v svoj objektiv in fotografije delili z nami. Prvega aprila – pa ne za šalo, ampak čisto zares – smo zabeležili vse prejete všečke, in s tem končali zbiranje glasov. Trije finalisti so tako znani.[/vc_column_text][vc_masonry_media_grid gap=”10″ item=”4630″ grid_id=”vc_gid:1472302253965-6291af75-4aa4-4″ include=”6748,6749,6750″][vc_column_text]Trije zmagovalci prejmejo nagrado po izbiri (tečaj retorike, ciklus predavanj Velika učenja Vzhoda in zahoda, knjigo Življenjska izbira avtorice Jelene Sikirić ali knjigo Glas tišine avtorice Helene Petrovne Blavatski).

Naj se lepo zahvalimo tudi preostalim udeležencem, ki ste prispevali svoje lepe fotografije in nekaj pomladi prinesli na zaslone ter s tem morda komu polepšali čas sicer sivih pisarniških opravil. Vse prispele fotografije so še vedno vidne v albumu naše Facebook strani.

Naj povemo še, da je Kaja z nami delila svoje prebujajoče se veselje do fotografije. Kaja, s svojo fotografijo si pokazala, da znaš videti lepoto, jo ujeti in prenesti drugim. Le tako dalje![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top