moc pozitivnega misljenjaMisli so del našega okolja kot zrak, ki ga dihamo; z njimi obarvamo vzdušje okrog sebe, vplivamo nase in na druge. Misli imajo resnično moč.

Načelo pozitivnega mišljenja se danes uporablja na številnih področjih življenja: od trgovine, zdravja, športa, vzgoje otrok pa vse do psihologije in marketinga. Misliti pozitivno je “in”.

Toda kako uvesti pozitivne spremembe v življenju? Je dovolj, če vsak dan izgovorimo opogumljajoče afirmacije ter se tako rešimo negativnih misli in vseh težav?

Mnoge tradicije so priznavale pomembnost pozitivnega mišljenja. To se nanaša na tisto trajno in duhovno v nas, kar ni odvisno od okoliščin zunanjega sveta. Okoliščin ne moremo spremeniti, lahko pa spremenimo svoj odnos do njih.

Odziv z dobrim razpoloženjem je vedno veljal za odraz notranje moči človeka. Pozitivno mišljenje je ključ do vedrega filozofskega odnosa do življenja.

Predava: Stjepan Palajsa

Najava dogodkov:

oktober 2017

26oktokt 2620:00okt 27- 02:00Moč pozitivnega mišljenjaPredavanje20:00 Kulturno društvo Nova Akropola, Wolfova ulica 8, LjubljanaVstopnina: 4€

november 2017

Ni dogodkov